Право на информационните технологии

Електронната търговия е по-важен от всякога. В днешния дигитален свят, интернет се разраства експоненциално бързо, докато различни фирми развиват своите услуги, като навлизат в електронната индустрия.
Адвокатска кантора ЯРД оценява, че тази област на правото е динамична. Тя е постоянно променяща се и нашите адвокати предлагат също толкова гъвкави решения на различните проблеми.

Нашите умения произтичат от широчината на нашите технически познания, комбинирани с подход, който обхваща уникалните предизвикателства, които тази област на правото поставя.

“Ethical technology is the future of humanity”

Част от нашите партньори са експерти в сферата на технлогиите от страната на кода, което често ни е помагало да консултираме дори още по-добре нашите клиенти и да вникнем в същината на проблемите пред нас.

Електронната търговия

Електронната търговия е, относително казано, по -нова област на правото, но все пак е тази, в която почти всеки бизнеси сега са част. В наши дни почти всяко индустриално предприятие използва интернет като средство за търговия, било то чрез уебсайт на компанията, предприемане на онлайн транзакции или онлайн реклама.

Нашите умения

Ние сме в състояние да помогнем на вашия бизнес със следните правни услуги:

  1. Споразумения за транзакции в електронна търговия, например: споразумения за разработка на софтуер, маркетингови споразумения, споразумения за разработка на уебсайтове, споразумения за доставчик на интернет услуги и др.
  2. Лицензиране на софтуер
  3. Разрешаване на проблеми с интелектуалната собственост, когато става въпрос за информационната сфера
  4. Юрисдикционни въпроси. Приложимо право. Компетентност.
  5. Съвети, свързани с уебсайтове и изготвяне на общи условия за тях.
  6. Политика за поверителност и защита на личните данни /GDPR/