За нас

Екипът ни се състои от трима основатели на кантората, както и няколко адвокати на свободна практика. Повече може да научите за нас по-долу.

Запознайте се с нашия екип

Константин Янев

Управляващ съдружник и адвокат

+359889972927

konstantin.ianev@gmail.com

k.yanev@yardlaw.eu

Бянка Рачева

Managing Partner and Attorney

+

biankaracheva@ymail.com


b.racheva@yardlaw.eu

Марин Донков

Managing partner and lawyer

+359899696543


m.donkov@yardlaw.eu

Защо да изберете нас :

YARD Law е реномирана адвокатска кантора със седалище в София, България, която е специализирана в предоставянето на правни услуги на клиенти в различни области, включително корпоративно и търговско право, интелектуална собственост и трудово право и др.

Ето няколко причини, поради които можете да изберете YARD Law:

– Опитен екип: YARD Law разполага с екип от опитни адвокати, които са добре запознати с българското законодателство и имат дълбоко разбиране за местната бизнес среда. Това им позволява да предоставят на клиентите персонализирани, експертни съвети, които са специфични за техните нужди.


– Изчерпателни услуги: YARD Law предлага широка гама от правни услуги, включително корпоративно и търговско право, интелектуална собственост и трудово право, наред с други. Това позволява на клиентите да получат цялостна правна подкрепа за всички свои бизнес нужди.


Силна репутация: YARD Law има силна репутация за предоставяне на висококачествени правни услуги на клиенти. Това се подкрепя от положителни отзиви от предишни клиенти, които са били доволни от услугите, предоставяни от фирмата.


Международна мрежа: YARD Law има мрежа от международни партньори, която им позволява да предоставят правни услуги на клиенти с глобално присъствие. Това може да бъде много полезно, ако клиентите искат да разширят бизнеса си в други държави или региони.


Проактивност: Екипът на YARD Law е активен в идентифицирането на потенциални правни проблеми и предоставянето на решения, преди те да се превърнат в проблеми. Този проактивен подход може да спести време и пари на клиентите в дългосрочен план.


Икономически ефективни: YARD Law е на конкурентни цени и предлага рентабилни решения на клиентите. Това е важно съображение за бизнеса, особено в настоящия икономически климат.


В заключение, YARD Law е реномирана адвокатска кантора, разположена в София, България, която предлага широка гама от правни услуги на клиенти, разполага с екип от опитни адвокати, силна репутация, международна мрежа и проактивен подход. Всички тези фактори правят YARD Law чудесен избор за бизнеси, търсещи правна подкрепа в България и в чужбина.


Свържете се с нас днес, за да насрочите консултация.